Aanhangerrijbewijs halen bij Thomas Rijopleidingen

De opleiding voor het E-rijbewijs is niet alleen voor degenen die dit rijbewijs nog niet hebben. Ook chauffeurs die het “E-stempeltje” al hebben – maar weinig tot niet met een aanhangwagen hebben gereden – voelen zich een stuk zekerder na een paar lessen. Velen zeggen daarna veel makkelijker en prettiger met de eigen aanhanger, caravan, boottrailer of paardentrailer te rijden. Haal of verfris samen met Thomas Rijopleidingen jouw aanhangerrijbewijs in Apeldoorn of omgeving.

Over onze aanhangerrijopleiding

Onze lessen duren zo’n 50 minuten. Uit de praktijk is echter gebleken dat dubbele lesuren – zogenaamde blokuren – voor de aanhangeropleiding vaak een beter rendement opleveren. Iedereen die begint aan het aanhangerrijbewijs is reeds in het bezit van een autorijbewijs. Vandaar dat we de nadruk leggen op het bewust zijn van de lengte en het gewicht van de combinatie én natuurlijk de bijzondere verrichtingen. Na een kennismakingsles van 2x 50 minuten is de instructeur meestal in staat om een inschatting te maken van het aantal lessen dat nodig is om het examen met goed gevolg af te leggen.

Uiteraard is het doel het behalen van het aanhangwagenrijbewijs. Daarom streven wij naar een niveau ruim boven de CBR-eis. Presteer je op de examendag wegens nerveusheid slechter? Dan blijft er in de regel toch voldoende niveau over om te kunnen slagen.

Onze auto met aanhanger

Tijdens de aanhangerlessen rij je in een Mazda CX5. De aanhangwagen is een 2 assige Hapert-wagen met gesloten bak van 6,10 meter lang. Deze is voorzien van voldoende gewicht om het rijden met een geladen aanhangwagen als een boot- of paardentrailer goed na te bootsen.

Kosten aanhangeropleiding

Jouw rijbewijs E halen bij Thomas Rijopleidingen uit Apeldoorn? Dan profiteer je van aantrekkelijke tarieven! Bekijk al onze prijzen voor het behalen van een aanhangerrijbewijs hieronder:

Kosten voor de aanhangerlessen

Intest (2 lesuren ad 50 minuten p/s)
1e lesuur GRATIS - uitsluitend geldig als de leerling de rijopleiding vervolgt
2e lesuur € 45,00
Tijdens deze les wordt m.b.v. een aantal opdrachten het niveau van de kandidaat bepaald en wordt een passend lespakket geadviseerd.

Praktijklessen (lesuur 50 minuten) € 45,00 -  De opleiding wordt aangeboden als (deel)dagopleiding van minimaal 2 aaneengesloten lesuren)

Verplicht:
Voor deze opleiding dient men te beschikken over een geldig B-rijbewijs!

Praktijkexamen:
- Kosten instructeur en auto € 65,00
- Administratiekosten € 8,00
Totaalkosten rijschool € 73,00**
Tarief CBR (btw vrij) € 102,00
Totaal te voldoen bij aanvraag praktijkexamen € 175,00 ( exclusief les voorafgaand aan examen)

Gezondheidsverklaring: Zélf aanvragen via www.CBR.nl (CBR tarief, btw vrij € 34,80)

** = incl. 21% btw

Wil je spoedig met aanhanger rijden? Maak dan snel een afspraak bij Thomas Rijopleidingen en we helpen je dankzij onze persoonlijke en uitgebreide begeleiding om vluchtig jouw aanhangerrijbewijs te behalen. Bel naar 055 301 01 51 of laat een reactie achter via het contactformulier. Wij zorgen voor dat E’tje achter jouw B’tje!