Thomas Rijopleidingen: dé rijschool van Apeldoorn

Welkom bij Thomas Rijopleidingen, jouw rijschool in Apeldoorn en omstreken. Bij ons ben je aan het juiste adres om je auto-, motor- en aanhangerrijbewijs te halen. Een persoonlijke aanpak en een gemoedelijke sfeer staan voorop. We doen er alles aan om jou de allerbeste lessen te bieden, zelfs beter dan dat het CBR voorschrijft.

Autorijschool en motorrijschool in 1

Onze kleine, persoonlijke rijschool is in 2004 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij zijn jouw autorijschool én motorrijschool in één met aantrekkelijke prijzen. Met onze begeleiding op maat helpen we jou om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Dit doen we door per persoon te bepalen welke aanpak het beste werkt. Geheel in overleg met jou plannen we de sessies in. Wil je een weekje overslaan? Dankzij onze flexibiliteit is dit geen probleem!

Rijlessen voor iedereen

Of je nu naar een betrouwbaar adres voor autorijlessen, motorrijlessen of aanhangerrijlessen zoekt; voor iedereen bieden we een geschikte en passende rijles. We bieden starterspakketten van 10 lessen. Nadat je het pakket hebt opgemaakt kun je tevens losse rijlessen bij ons afnemen. Voor de autolessen halen we je op de gewenste locatie op, voor de motorlessen vragen we je te verzamelen bij ons in Apeldoorn. Uiteraard kun je voor het motorrijden gebruikmaken van onze motorkleding en toebehoren. Ook degenen die al een motorrijbewijs hebben zijn bij ons van harte welkom voor een motortraining. Bij ons kun je tevens verwarme kleding kopen.

Wil je een afspraak maken met rijschool Thomas Rijopleidingen? Bel naar 055 301 01 51 en we komen vaak dezelfde dag nog bij je terug. Vragen kun je eventueel stellen via het contactformulier. Wij staan al klaar om je te helpen bij het behalen van je B-rijbewijs, A-rijbewijs en E-rijbewijs!