Verwarmde kleding van Gerbing’s Heated Clothing

Thomas Rijopleidingen is al sinds 2005 officieel dealer van Gerbing Heated Clothing. Zo kunnen wij een breed assortiment aan verwarmde kleding vanuit Apeldoorn aanbieden. Deze kleding is bijzonder geschikt voor degenen die vaak buiten of in onverwarmde ruimtes (moeten) zijn. Denk hierbij aan motorrijders, wintersporters, fietsers, wandelaars en beveiligingspersoneel.

12 volt, 7 volt en meer

Ook personen die om medische redenen veel pijn of ongemak ervaren in koude temperaturen hebben baat bij de elektrisch verwarmde kledingstukken die wij verkopen. De kleding kan bijzonder goed helpen bij bijvoorbeeld reuma, fibromyalgie, artritis en MS. Naast onze ruime collectie van de 12 volt (motor)producten kunnen wij eveneens alle 7 volt (outdoor-) en andere producten leveren. Uiteraard zijn alle artikelen van een uitstekende kwaliteit, zodat ze lang met je meegaan.

Bezoek onze showroom

Heb je belangstelling voor de producten van Gerbing Heated Clothing, maar wil je ze liever eerst zien en/of passen? Dit is natuurlijk mogelijk bij ons op locatie. Wij vragen je telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen en ons te laten weten in welke producten je geïnteresseerd bent. Dan maken we een afspraak, zodat je geheel vrijblijvend én onder het genot van een kopje koffie de verwarmde kleding kunt bekijken. Daarnaast kun je de producten vanzelfsprekend passen en kopen (aan de Deventerstraat 350 te Apeldoorn). Je zult vast en zeker tevreden zijn over de kwaliteit, de pasvorm en het comfort!

Neem contact op met Thomas Rijopleidingen voor professioneel advies en voor het maken van een afspraak. Dit doe je door te bellen naar 055 301 01 51 of door een bericht achter te laten via het contactformulier. We helpen je graag verder.